Osma logo

Utrechtseweg 117 | 6871 DR Renkum | T 0317 319008 | info@osma.nl

KLIK DIRECT Op het stihl logo VOOR EEN OVERZICHT VAN AL ONZE stihl PRODUCTEN

Osma voert een uitgebreid assortiment tuin- en park- machines van een breed scala van bekende merken. Stihl en Viking voeren de boventoon, maar er is ook volop keuze in andere specialiteiten of merken. Éen ding hebben al onze producten gemeen: kwaliteit! Daarnaast vindt u bij ons ook een groot assortiment hand- en tuingereedschap. Osma is lid van De Groene Hand en daardoor dealer van professioneel tuingereed- schap in de bekende sterke merken. We hebben een compleet assortiment bestemd voor vakmensen die werkzaam zijn indiverse sectoren, maar zeker ook voor de particuliere tuinliefhebber..

webshop groene hand

Vrijwel alles wat wij in de winkel of op voorraad hebben, hebben wij ondergebracht in een digitale catalogus. Zoekt u een product dat onverhoopt niet in onze catalogus staat, neem dan gerust contact met ons op. In de meeste gevallen weten wij er wel de spreekwoordelijke mouw aan te passen.

ONDERHOUD EN REPARATIE

In onze werkplaats repareren en onderhouden wij alle merken tuinmachines! Uw tuinmachines zijn bij ons in goede handen. - Service, onderhoud en reparatie van alle type motoren - Ophalen en bezorgen is mogelijk - Tijdens reparatie mogelijkheden voor bruikleenmachine - Constante bijscholing over techniek en de laatste modellen waardoor onze kennis op peil blijft.

MAAK EEN VIRTUELE WINKELTOUR

Klik op onderstaande videolink en neem een digitaal kijkje in onze winkel.

virtuele winkeltour

Nieuws / Actueel / Aanbiedingen

***actie***    stihl hsa25   ***actie***

 

Handige accu gras- en buxusschaar

 

 VOOR €89,-

 

 

Accu power by Stihl

 

iMOW VAN VIKING

Een serie maairobots voor ontspannen gazononderhoud. Compacte maaiers voor kleine en middelgrote gazons. Gemakkelijke in te stellen. Een vlot en perfect resultaat. Klik op onderstaande foto voor een overzicht.

iMow grasmaaier


HET LAATSTE NIEUWS EN ACTUALITEITEN

Die vindt u ook steeds weer terug op:
www.facebook.com/Osmabostuinenparkmachines/
Facebook logo op de Osma site

OCCASIONS

Bij Osma vindt u steeds een groot aantal occasions, w.o. gras- en bosmaaiers, elektrisch (hand)gereedschap, kettingzagen, hakselaars, verticuteermachines, veeg- en borstelmachines en meer.... Zoekt u een betrouwbare en degelijke occasion, klik dan hier voor een volledig overzicht van ons actuele aanbod.

Actuele aanbod occasions bij Osma

VERHUUR

Heel veel machines heeft u slechts éénmalig of sporadisch nodig. Denk aan een minikraan of een kloofmachine, maar ook de meer gangbare tuin- en parkmachines. Dan is huren een prima optie. U kunt al huren per dagdeel tot aan een week. Klik hier voor een volledig overzicht van wat u zoal kunt huren. U vindt dan ook een reserveringsformulier, waarmee u de door u gewenste periode kunt vastleggen. Afhankelijk van de beschikbaarheid sturen wij u dan een email ter bevestiging.

Verhuur actuele mogelijkheden

VERHUURVOORWAARDEN

Klik hier voor de algemene voorwaarden Verhuur.

Osma verhuur locatiefoto